pix

 

ECHOBABY

Wil je een extra echo tijdens je zwangerschap? Het geslacht van je kindje weten? Of gewoon je ongeboren baby nog eens zien? Dan ben je bij Echobaby aan het juiste adres!
Echobaby is een bureau voor zwangerschapsecho's. Als toekomstige ouder(s) kun je er rekenen op de allerbeste apparatuur en op deskundigheid ter zake.
In een ontspannen sfeer kijk je naar de beelden van je ongeboren kindje. Ondertussen krijg je uitleg over alles wat er op de echo te zien is.Alle dagen kijk ik met toekomstige ouders naar hun ongeboren kindjes en telkens is dat mooi. Telkens wil ik veel meer kunnen laten zien, telkens denk ik hoe fijn het zou zijn als iedereen zijn kindje elke week kon zien en urenlang. Dat is natuurlijk niet helemaal realistisch, maar meer dan de helft van de zwangerschap lijken kindjes heel erg op elkaar en later doen ze nog altijd gelijkaardige dingen, dus een kindje van iemand anders kan jou hetzelfde bieden. De pagina's met foto's hier op de website worden enorm vaak bekeken. Een gewone website is beperkt, dus om dat uit te breiden en om de mogelijkheid te hebben om filmpjes te kunnen plaatsen ben ik naar een alternatief gaan zoeken en dat resulteerde in www.Echobaby-beelden.be

www.Echobaby-beelden.be is een website voor en door toekomstige ouders. Als ik van elk kindje dat ik hier zie enkele foto's neem (zonder naam natuurlijk) en die sorteer per zwangerschapsweek dan is het resultaat enorm. Dan nog verwerken tot filmpjes en dan kan iedereen meegenieten. Zo kan je je zwangerschap van week tot week in beelden volgen. Moest je deze dienst aan andere toekomstige ouders echt niet goed vinden, dan kan je dat melden voor ik de echo begin. Dan verwijder ik je foto's.