pix

 

ECHOBABY

Wil je een extra echo tijdens je zwangerschap? Het geslacht van je kindje weten? Of gewoon je ongeboren baby nog eens zien? Dan ben je bij Echobaby aan het juiste adres!
Echobaby is een bureau voor zwangerschapsecho's. Als toekomstige ouder(s) kun je er rekenen op de allerbeste apparatuur en op deskundigheid ter zake.
In een ontspannen sfeer kijk je naar de beelden van je ongeboren kindje. Ondertussen krijg je uitleg over alles wat er op de echo te zien is.Alles wat ik doe is heel erg mooi voor alle zwangere dames. De tijd is gekomen om dit verder te verspreiden. Ik ga dus pretecho-opleidingen organiseren. Ik wil dit mogelijk maken voor iedereen met minstens een humanioradiploma en dan komen er meerdere opleidingen tot foto-echograaf. Verpleegkundigen en vroedvrouwen kunnen nog extra opleidingen volgen. Echo's leren maken is helemaal niet simpel. Je zal heel veel moeten oefenen. Op mijn hulp kun je rekenen en samen gaan we er voor. Na de basisopleiding is het mogelijk om in het opleidingscentrum aan de slag te gaan om zo extra handigheid en ervaring te krijgen. Heb jij hier interesse in?

www.pretecho-opleiding.be